C/ Prior Morera, 20  · 46600 ALZIRA (VALENCIA) 

96-2419099 · 616800421

 

© 2018 ART Espai de Música 

Què oferim?

ART Espai de Música t'ofereix una àmplia gamma de possibilitats d'aprenentatge. Des d'Iniciació Musical Willems fins a violoncel o piano per a adults. Totes les matèries són impartides per professors titulats i amb gran experiència.

Deixa que et guiem en l'apassionant món de la música.

Willems. Iniciació Musical  (a partir de 3 anys)

Què és la Pedagogia Willems?

 

La Pedagogia Willems enten la música com un llenguatge que qualsevol xiquet és capaç d'aprendre seguint el mateix procés que el de la llengua materna.

El xiquet s'impregna de la llengua dels seus pares, que després imita i repeteix, més tard comença a construir frases i, finalment, aprèn a llegir-la i a escriure-la.

 

Quins són els seus objectius?

 

Que els xiquets estimen la música i preparar-los d'una manera totalment agradable, a la pràctica musical, vocal i instrumental.

Els fonaments de l'activitat musical són propis de tot ésser humà. Amb els mitjans pedagògics apropiats podem donar a tots els xiquets la possibilitat d'aprendre música.

I-MUSI LLenguatge Musical Progressiu i interactiu.

Imusi ha creat un innovador i progressiu sistema que utilitza les noves tecnologies com a suport / reforç per motivació en l'aprenentatge. El procés utilitzat en totes les unitats didàctiques es basa en escoltar, parlar (cantar), llegir i escriure, imitant el procés natural d'aprenentatge de la llengua materna.

El nostre sistema consisteix en treballar de forma independent les fases del procés d'aprenentatge de l'Llenguatge Musical, per aconseguir una major comprensió per part de l'alumne i gradualment anar afegint de manera progressiva els diferents elements.

Piano Iniciació / Adults

L'objectiu principal del Suzuki no es formar músics professionals d'èxit, sinó ajudar als xiquets a aprofitar les seves capacitats i convertir-se així en millors persones.

 

El Mètode Suzuki ensenya a escoltar, a compartir i a comunicar alhora que desenvolupa la memòria, la concentració, la disciplina i la sensibilitat. La implicació dels pares és essencial: la música es converteix en una activitat familiar en què pares i fills comparteixen moments, alegries, i emocions.

 

Proporciona una educació integral a través de l'aprenentatge d'un instrument. A més, el treball amb el Mètode Suzuki ajuda als xiquets a desenvolupar les seues capacitats. 

Violoncel. Iniciació / Adults

El violoncel és un instrument de gran interès musical però que resulta un tant més desconegut que d’altres com el violí o el piano. A més a més, com la resta d’instruments de corda fregada, el violoncel té algunes particularitats que fan recomanable el seu inici des de ben menuts.

 

Per altra banda és també molt adequat per a l'adult que preten iniciar-se en la música i en la pràctica d'un instrument musical.

Violí. Mètode Suzuki

Els xiquets que han estat envoltats d'un entorn musical des del seu primer dia de vida (fins i tot durant el període de gestació) desenvolupen ràpidament habilitats com: l'escolta, l'atenció, la sensibilitat, la creativitat, la memòria. S'acostumen a viure aquests sons musicals de forma natural, amb un sentiment plaent i reconfortant, ja que, els associen a l'entorn músic-emocional familiar creat pels seus pares. Aquesta era la idea de Shinichi Suzuki ... Educar i desenvolupar positivament als nens des del primer dia de vida ("des de l'edat 0").