top of page

Qui som?

El nostre equip treballa amb metodologies d'avantguarda i està continuament formant-se per garantir un nivell qualitatiu òptim. A la nostra escola t'oferim un ensenyament personalitzat, adaptat per a cada xiquet.

VANESSA.jpg

Vanessa Genis / Violí Suzuki

 

Va començar els seus estudis musicals quan tenia quatre anys, juntament amb el pedagog Luis Roig. Es va graduar al conservatori professional de música de València, Velluters, i el 2012 va acabar els seus estudis superiors en l'especialitat instrumental de violí. Més tard, va realitzar estudis superiors de pedagogia del violí amb el professor Vicente Balaguer.
Durant el 2013, es va graduar del Màster en Educació Secundària Obligatòria en l'especialitat de música.
El 2014, Vanessa va estudiar el seu Màster en música, al Royal Conservatory of Ghent (Bèlgica) amb el professor Alessandro Moccia, Pascal Crismer i Ann CNOP.
Al 2017 obté el seu postgrau a violí Suzuki nivell 1, en el 2018 es gradua del nivell 2 i 3 al Royal Conservatory of Antwerp (Bèlgica), amb els professors Koen Rens, Wilfried Van Gorp, Wim Meuris i Verlée Van Gorp.
Ha participat i és membre de nombroses orquestres internacionals, així com Fraskaty chamber players, Fraskaty Symphonie Orchestra, orquestra acadèmia d'Anvers, Brussels Philharmonic Orchestra, líder dels violins segons en AMAIJ, youth orchestra of Ghent and Antwerp, International youth orchestra academy of Germany, UCAM Múrcia, MSO, JOGV etc.
Ha realitzat diferents cursos dins i fora d'Espanya, tant en àmbit instrumental com pedagògic: Basc Vassilev, Alissa Margulis, Guido de Neve ... Cursos: Music Mind Games, pedagogia J.Dalcroze, Musicoteràpia, Autisme etc.
Actualment és membre del quartet electrònic internacional The Exclusive Strings, amb el qual ha realitzat una gira de concerts per Àfrica i Holanda.

b97cd9d3-8dac-4469-860f-736bb938b38a (1)

Berta Carsin / Piano i Violi e I-Musi


Inicia els seus estudis musicals en l’especialitat de violí amb el profesor Dani Vidal als 6 anys, posteriorment continua els seus estudis en el Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent amb la professora Bernarda Mazarrota, els quals va finalitzar en 2014.Durant els anys de formació en el Conservatori “Mestre Vert” va guanyar el 1r Premi en el “VI Concurs de Música de Cámara” del Conservatori amb el seu cuartet de corda, i va rebre la Menció D’honor “Mestre Vert” en l’especialitat de violí al finalitzar els seus
estudis. L’any 2014 va ingressar al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb el professor Vicent Balaguer, havent finalitzat els seus estudis en 2019. Ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament i masterclass de violí amb els professor Vasko Vassilev, Vicente Balaguer, Francesc Navasquillo, Santiago Juan, Enrique Palomares, Smerald Spahiu, Cibrán Sierra, Mirabai Weismehl, María Jesús Cano, entre altres. Ha format part de nombroses agrupacions musicals, tant de cambra com simfòniques. Ha actuat com a solista en diverses ocasions amb l’Orquestra del Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent, amb l’Orquestra del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i amb l’Orquestra de l’Ateneu Musical de Cullera. També a participat en diversos videoclips musicals amb el violí electric i ha realitzat diversos festivals de música com el Festival Love The 90’s en la Ciutat de les Arts i lesciències de València. És graduada del primer nivell de violí Suzuki amb la professora María Jesús Cano, fent la formació a Madrid, organitzat per la Federació Espanyola del Mètode Suzuki. Actualment compagina el seu treball com a professora mentre estudia el Màster D’educació Secundària Obligatòria en l'especialitat de música, i segueix la seua formació com a professora de violí Suzuki en el nivell 2 i 3 a Madrid, a la vegada que fa cursos per a ampliar els seus coneixements de piano, cant líric i pedagogía musical.

ALBA.jpg

Alba Sarabia. Piano iniciació / Adults. Music Mind Games. I-MUSI

 

El 2010 finalitza el Grau Professional de piano al conservatori Mestre Verd de Carcaixent amb la professora Olga Peiroteny.
Al 2016 finalitza els seus estudis superiors de Pedagogia en l'especialitat de piano amb el professor Brenno Ambrosini obtenint un 9 en el seu treball fi de títol, L'acció tutorial en els conservatoris d'ensenyaments professionals públics regulats per la GVA: El PAT del Conservatori de Torrent .

Realitza el tercer curs de superior al conservatori Benedetto Marcello de Venècia, amb la professora Daniela Donaudi, on ofereix un concert al Palazzo Cavagnis.
Ha rebut classes magistrals de pianistes com: Bogdan Kulakowski, Alexander Ostrovsky Irene Russo, Andreas Woyke, Massimo Somenzi, Bernadetta Raatz i Pau Gil Cortés.
Així mateix, assisteix a diversos seminaris com: la classe de composició impartida pel professor Christian Dierstein, "Chopin per pianistes italians: de Busoni als nostres dies" impartit per la pianista Carla vaig donar Lena, "La classe col·lectiva de piano" impartit per Marina Callegari i "Intel·ligència Emocional a l'Aula" impartit per Mar Romera.
S'ha format en els dos nivells de la metodologia Gabou, iniciació musical per a alumnes d'1 a 10 anys i la metodologia Music Mind Games, llenguatge musical des de 3 anys.
Actualment compagina els seus estudis pianístics amb el seu treball com a professora de piano, llenguatge musical i Music Mind Games amb la direcció d'estudis a l'Escola Privada de Música Lluís Vives de València.

bottom of page