Qui som?

El nostre equip treballa amb metodologies d'avantguarda i està continuament formant-se per garantir un nivell qualitatiu òptim. A la nostra escola t'oferim un ensenyament personalitzat, adaptat per a cada xiquet.

VANESSA.jpg

Vanessa Genis / Violí Suzuki

 

Va començar els seus estudis musicals quan tenia quatre anys, juntament amb el pedagog Luis Roig. Es va graduar al conservatori professional de música de València, Velluters, i el 2012 va acabar els seus estudis superiors en l'especialitat instrumental de violí. Més tard, va realitzar estudis superiors de pedagogia del violí amb el professor Vicente Balaguer.
Durant el 2013, es va graduar del Màster en Educació Secundària Obligatòria en l'especialitat de música.
El 2014, Vanessa va estudiar el seu Màster en música, al Royal Conservatory of Ghent (Bèlgica) amb el professor Alessandro Moccia, Pascal Crismer i Ann CNOP.
Al 2017 obté el seu postgrau a violí Suzuki nivell 1, en el 2018 es gradua del nivell 2 i 3 al Royal Conservatory of Antwerp (Bèlgica), amb els professors Koen Rens, Wilfried Van Gorp, Wim Meuris i Verlée Van Gorp.
Ha participat i és membre de nombroses orquestres internacionals, així com Fraskaty chamber players, Fraskaty Symphonie Orchestra, orquestra acadèmia d'Anvers, Brussels Philharmonic Orchestra, líder dels violins segons en AMAIJ, youth orchestra of Ghent and Antwerp, International youth orchestra academy of Germany, UCAM Múrcia, MSO, JOGV etc.
Ha realitzat diferents cursos dins i fora d'Espanya, tant en àmbit instrumental com pedagògic: Basc Vassilev, Alissa Margulis, Guido de Neve ... Cursos: Music Mind Games, pedagogia J.Dalcroze, Musicoteràpia, Autisme etc.
Actualment és membre del quartet electrònic internacional The Exclusive Strings, amb el qual ha realitzat una gira de concerts per Àfrica i Holanda.

LUCI.png

Lucía Pérez / Violí Suzuki

 

Va iniciar els seus estudis musicals al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent amb els professors Miguel Àngel Tarrasó i Juan Luis Martinez. 

Posteriorment cursà el grau professional al Conservatori “Joaquín Rodrigo” de València, sent el seu professor de violí Juan Llinares.

Els estudis superiors els va realitzar al Conservatori Municipal de Barcelona amb els mestres Àlex Garcia, Santiago Juan i Agustín León Ara, finalitzant el grau amb el professor Vicent Huerta.

Ha format part de nombroses agrupacions musicals, tant de cambra com simfòniques.

És diplomada en magisteri, especialitat d’educació infantil.

Ve desenvolupant la seua tasca com a docent en l’àrea musical des de fa molts anys.

Actualment, compagina la seua tasca docent amb la seua formació Suzuki nivell 4t en els cursos de la European Suzuki Association amb la professora Ana María Sebastian.

Complementant aquesta formació realitza cursos amb altres professors Suzuki com: Claudio Forcada, Cristhope Bossuat, Akiko Ooi, Sergio Castro.

 

ALBA.jpg

Alba Sarabia. Piano iniciació / Adults. Music Mind Games. I-MUSI

 

El 2010 finalitza el Grau Professional de piano al conservatori Mestre Verd de Carcaixent amb la professora Olga Peiroteny.
Al 2016 finalitza els seus estudis superiors de Pedagogia en l'especialitat de piano amb el professor Brenno Ambrosini obtenint un 9 en el seu treball fi de títol, L'acció tutorial en els conservatoris d'ensenyaments professionals públics regulats per la GVA: El PAT del Conservatori de Torrent .

Realitza el tercer curs de superior al conservatori Benedetto Marcello de Venècia, amb la professora Daniela Donaudi, on ofereix un concert al Palazzo Cavagnis.
Ha rebut classes magistrals de pianistes com: Bogdan Kulakowski, Alexander Ostrovsky Irene Russo, Andreas Woyke, Massimo Somenzi, Bernadetta Raatz i Pau Gil Cortés.
Així mateix, assisteix a diversos seminaris com: la classe de composició impartida pel professor Christian Dierstein, "Chopin per pianistes italians: de Busoni als nostres dies" impartit per la pianista Carla vaig donar Lena, "La classe col·lectiva de piano" impartit per Marina Callegari i "Intel·ligència Emocional a l'Aula" impartit per Mar Romera.
S'ha format en els dos nivells de la metodologia Gabou, iniciació musical per a alumnes d'1 a 10 anys i la metodologia Music Mind Games, llenguatge musical des de 3 anys.
Actualment compagina els seus estudis pianístics amb el seu treball com a professora de piano, llenguatge musical i Music Mind Games amb la direcció d'estudis a l'Escola Privada de Música Lluís Vives de València.

LOLES.jpg

Loles Cebolla. Piano iniciació / Adults. Mètode Willems.

 

Obté el Grau Professional de piano al Centre autoritzat de Música Vicent Vera (Sueca, Valencia), l'any 2008.

L'any 2014 obté el Grau en Educació Primària (especialitat Música) per la Universitat de València.

Actualment Cursa el Grau d'interpretació musical (especialitat piano) i el Grau d'interpretació musical (especialitat música antiga, clave) al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí (Castelló de la plana).

 

Està cursant el Diploma de Pedagogia Musical Willems a l'Institut Llongueres (Barcelona).

Ha realitzat cursos de perfeccionament musical amb professors com Carlos Apellaniz, Alberto Rosado, Bernadetta Raatz, Brenno Ambrosini, Pau Gil Cortés, entre d'altres.

 

Del 2011 al 2014 ha sigut professora de piano en diversos centres Ad Libitum.

És professora de llenguatge musical i piano en diferents escoles de la nostra comunitat.

Ha realitzat  nombrosos cursos de pedagogia Willems, Kodály i Suzuki.

Actualment continua la seua formació en aquestes pedagogies.